In ons dagelijks leven komen we helaas vaak in aanraking met giftige stoffen. Niet alleen verzorgingsproducten bevatten schadelijke stoffen voor mens en milieu, maar ook schoonmaakmiddelen en tien jaar terug ook speelgoed voor baby’s, bevatten chemische stoffen. Gelukkig is de verkoop van speelgoed met giftige stoffen (PVC) sinds 2002 verboden. 

Vaak is het gebruik van chemische stoffen in producten onnodig en zijn er veel gezondere alternatieven. Om een gezonde levensstijl te krijgen is het belangrijk om bewust te kiezen voor bepaalde producten. 

Omdat veel producten giftige stoffen bevatten, is het voor iedereen belangrijk om zelf na te denken welke spullen je het best wel en welke je het best niet kunt gebruiken. Als je bewust bezig bent met je eigen lichaam en de natuur, is het belangrijk om een product te kiezen dat dicht bij de natuur staat. Deze producten bestaan uitsluitend uit natuurlijke producten en bevatten geen chemische stoffen. Deze producten zijn verkrijgbaar bij de natuurwinkels en reformwinkels.

Tags: , ,